jul
7
za
Ritje Kop van Zuid @ Vleuten, Dorpsplein
jul 7 @ 08:00 – 13:00
jul
28
za
Schiphol Ouderkerk Amstel @ Dorpsplein Vleuten 100 km
jul 28 @ 08:00 – 12:00
aug
4
za
3 zusjes Meeteren @ Dorpsplein Vleuten 110 km
aug 4 @ 08:00 – 13:00
sep
22
za
Herfsttour 2018 @ Sporthal Zuilen
sep 22 hele dag

De Herfsttour (v/h Nierstichtingrit) is een geheel nieuwe, volledig uitgepijlde tour tocht. Het is onze derde tocht in een drieluik met de Lente- en Zomertour. De Zomertour heeft in 2017 de felbegeerde “Extra Goed Geregeld” waardering (v/h 3 sterren) behaald, het hoogste NTFU kwaliteitskeurmerk !! Ook de Herfsttour willen we naar dit level tillen.

De start/finish locatie is de nieuwe Sporthal Zuilen, Burgemeester Norbruislaan 680, 3555 EZ UTRECHT en vormt het middelpunt van het prachtige sportpark. Gratis ruime parkeergelegenheid.

Deelnemers ontvangen bij de start een consumptiebon.

  • Afstanden: 65, 100 en 125 km
  • Verwacht aantal deelnemers: < 500
  • Deelnemers krijgen een consumptiebon.
mrt
30
za
Le grand départ 2019 !! @ Dorpsplein Vleuten * 85 km
mrt 30 @ 10:00 – 14:00

Eindelijk, de winterstop zit er op en het asfalt lonkt. Hopelijk is iedereen deze winterperiode goed doorgekomen. Een aanzienlijke groep heeft weer deelgenomen aan de wekelijkse spinningsessies in SportCentrum Oudenrijn. Hopelijk is daardoor een eventuele conditionele terugval tot een minimum beperkt gebleven.Je kostbare 2-wieler is uiteraard ook weer puik in orde. Kortom, we gaan er met z’n allen wederom een prachtig seizoen van maken. Ook dit jaar zullen we weer vele mooie ritten maken. Naast Reichswald en Hoch Sauerland staan er nog vele andere mooie ritten o.a. op het program, waaronder de Tour de France tourversie Utrecht. Vanzelfsprekend organiseert onze club ook dit jaar weer de ZOMER TOUR en wel op zaterdag 29 juni. Zet deze datum alvast in je agenda !!
De openingsrit gaat via via naar de tussenstop in de Zeister Bossen en gaat via het Soester Hoogt weer terug naar Vleuten.

En denk erom, 3 april is de eerste clubrit op de woensdagavond. Traditiegetrouw beginnen we dan om 18.00 uur (zes uur)
Daarna starten we wekelijks 18.30 uur.

In ieder geval zie ik jullie graag zaterdag de 30e !!

SEIZOENSSTART 2019 @ Vleuten
mrt 30 @ 10:00 – 13:30

Beste allemaal !!

Een nieuw seizoen ligt voor ons en als altijd gaan we weer vele vele mooie routes rijden. Dit jaar starten we precies op de laatste dag binnen de wintertijd. Traditiegetrouw is de openingsrit zo’n 80 km en starten we om 10.00 uur. Deze prachtige rit heeft het Soester Hoogt (rest. De Bergjes) als tussenstop.

mei
11
za
LENTE TOUR 2019 * Tour le Printemps @ SPORTHAL ZUILEN
mei 11 @ 08:00 – 15:00

Drieluik “Lente-, Zomer- en Herfst tour is volledig gekwalificeerd met het hoogste NTFU-keurmerk “Extra Goed Geregeld” (v/h 3 sterren). De Lente tour is volledig uit gepijld en op diverse plaatsen geheel vernieuwd. Keuze uit drie afstanden, t.w.: 65, 100 en 125 km. Scan & Go. Voorinschrijving mogelijk. Gratis parkeergelegenheid. Douchegelegenheid voor zowel dames als heren. De Lente tour leidt u naar het dak van midden-Nederland, de Utrechtse Heuvelrug. In de 125-route is de Amerongse Berg tweemaal opgenomen. Alle routes gaan uitsluitend over autoluwe wegen en prima fietspaden. Dorpskernen worden vermeden en de routes bevatten slechts enkele verkeerslichten, waardoor u nagenoeg continu kunt doorfietsen. Talloze prachtige bosrijke gebieden worden doorkruist. Veel eyecatchers. De perfecte tussenstops zijn resp. in Zeist (65-route), Leersum (100-route) en Overberg (125-route) Kortom, een tour tocht die het aanraden pertinent waard is. We zien u graag in Utrecht aan de start verschijnen. Sportgroetend, Robert Kriekaard, Tour Commissaris.

jun
29
za
Zomer Tour 2019 * Tour l’été @ Rest. 't Wapen van Haarzuylen
jun 29 @ 08:00 – 16:00

De Zomer Tour draagt al jaren het hoogste NTFU-keurmerk “Extra Goed Geregeld” (v/h 3-sterren) Start/finishlocatie is het rustieke restaurant ‘t Wapen van Haarzuylen in het idyllische dorpje Haarzuilens (nabij Utrecht) dat met het prachtige, feeërieke Kasteel de Haar grote bekendheid geniet. De Zomer Tour is een volledig uitgepijlde tour tocht die uitsluitend leidt over autoluwe wegen en prima fietspaden. Scan & Go is aanwezig en uiteraard is voorinschrijving mogelijk. Nabij de start is de gratis parkeergelegenheid. Alle routes zijn op GPX en papier beschikbaar. Gestreefd is ook ditmaal de kwaliteit van deze top-tour tocht naar een nog hoger level te tillen, alle routes zijn daarom nauwkeurig onder de loep genomen en deels vernieuwd. U heeft keuze uit maar maar liefst vier afstanden, t.w.: 60, 85, 115 en 150 km. Dorpskernen worden vermeden en er zijn nauwelijks verkeerslichten in de routes opgenomen. Dit alles maakt dat u veilig en constant kunt doorfietsen. De Zomer Tour bevat vele eyecatchers, panoramische vergezichten en slingert o.a. door het prachtige natuurgebied De Haar langs het gelijknamige kasteel, de fruittelersgebieden bij de Linge, het wonderschone natuurgebied de Mariënwaerdt en het mooie tracé langs de Hollandsche IJssel. De prima tussenstops zijn resp. in Vianen (60-route), Schoonrewoerd ( 85-route) en Mariënwaerdt (115-route) De 150-route kent twee tussenstops, t.w. in Asperen en in de Mariënwaerdt. De Zomer Tour is een tour tocht die pertinent op uw palmares thuishoort. We zien u graag in Haarzuilens aan de start verschijnen. Sportgroetend, Robert Kriekaard, Tour Commissaris.