Het beoogde resultaat hebben we behaald!

De NTFU  heeft onze zinnenprikkelend mooie Zomer Tour na strenge controle optimaal gewaardeerd met het maximaal haalbare … 3 sterren !!! De tocht voldeed aan alle eisen voor het felbegeerde keurmerk “Extra Goed Geregeld”, het hoogste kwaliteitsniveau van de Wielersportbond NTFU. Met trots draagt onze topclub daarom voortaan het keurmerk.

Drie prachtige routes

De tomeloze, pertinent tot de verbeelding sprekende inzet van alle vrijwilligers en daarnaast de vele uren die zijn gestoken in het samenstellen van de drie prachtige routes waaruit het deelnemersveld  kon kiezen (85, 110 en 150 km.) hebben er terecht toe mogen leiden dat aan onze Zomer Tour bovenstaand predicaat is toegekend. Werkelijk hartverwarmend was het te zien hoe het evenement die dag op alle vlakken geolied verliep.

Alle deelnemers spraken na  afloop uitsluitend lovend over de prachtige routes en dat deze perfect waren uitgepijld. Ook de tussenstops (Mariënwaerdt, Asperen, Schoonrewoerd) waren uitermate tevreden.

Langs deze weg wil ik iedereen die zijn of haar steen heeft bijgedragen enorm bedanken voor de ongelooflijke inzet. Werkelijk klasse !!

Volgende editie van de Zomer Tour is op zaterdag 23 juni 2018

Sportgroetend,

Robert Kriekaard